Επιτυχόντες

Οι μαθητές μας γνωρίζουν ότι η επιτυχία στις σχολές που εξασφαλίζουν επαγγελματική αποκατάσταση προϋποθέτει προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις από την Α΄ Λυκείου και μια πορεία από τάξη σε τάξη χωρίς «κενά».

Εξάλλου, ο ανταγωνισμός των υποψηφίων για την κατάληψη των θέσεων στις σχολές αυτές, η μείωση του αριθμού των θέσεων σε σχέση με τους διεκδικητές τους, ο περιορισμός της δυνατότητάς του υποψηφίου να βελτιώσει τη βαθμολογία των γραπτών του στις πανελλαδικές εξετάσεις στη Γ΄ Λυκείου καθιστούν αναγκαία τη συστηματική, την έγκαιρη, την οργανωμένη φροντιστηριακή υποστήριξη.

  • Πέρασαν μαζί το άγχος των εξετάσεων για να μπορούν να χαίρονται σήμερα την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση: η Άντα Λειβαδά στην Αγγλική Φιλολογία Θεσσαλονίκης, η Κατερινά Καρυώτη στο τμήμα Ψυχολογίας Θεσσαλονίκης, ο Νίκος Αποστολίδης στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής και ο Κιοσές Νίκος στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων.

  • Φωτογραφία μπροστά σε ένα πίνακα, χαρακτηριστικό της τάξης στην οποία μετά από χρόνια θα κληθούν να διδάξουν, οι εισακτέες σε Παιδαγωγικά Τμήματα Κατερίνα Βουτσά και Ιωάννα Πουρνάρα.

  • Το μέλλον της Νομικής Επιστήμης κρατούν στα χέρια τους οι μαθήτριες Κατερίνα Σαχνίδου, Ιωάννα Καραγιαννίδου και Κατερίνα Αντωνιάδου, όλες εισακτέες σε Νομικές Σχολές της Κομοτηνής και της Θεσσαλονίκης.
line
footer